Vandskade på Frederiksberg og Vesterbro

Har uheldet været ude?

Har du fået en vandskade, er det vigtigt, at du sørger for at håndtere den hurtigt. Det skyldes, at hvis der ikke gøres noget ved skaden, kan den udvikle sig, så der opstår råd og skimmelsvamp. Det bliver derfor langt dyrere og mere omstændigt at udbedre skaden, hvis den har fået lov til at udvikle sig.

Hvis vandskaden udvikler sig til skimmelsvamp, kan den blive direkte sundhedsskadelig. Vi anbefaler derfor, at du i tilfælde af en vandskade sørger for at få udbedret den øjeblikkeligt.


Vandskade – Hvad gør jeg?

I tilfælde af en vandskade er det vigtigt, at du gør, hvad du kan for at begrænse skadens omfang. Det kan for eksempel være at dække eventuelle huller med plastik, presenninger eller andet, så yderligere vand holdes ude. Det er i den forbindelse vigtigt at danne sig et overblik over, hvor vandet kommer fra. På den måde bliver det lettere begrænse skaden.

Det er samtidig vigtigt, at du sørger for at kontakte dit forsikringsselskab, som skal vurdere skadens omfang. Det er i den forbindelse altid en god ide at tage billeder af vandskaden.

Dernæst er det naturligvis vigtigt at få fjernet vandet hurtigst muligt, så du undgår, at skaden udvikler sig.

Vi hjælper med din vandskade

Hos K. Holmgreen & Søn har vi stor erfaring med håndtering af vandskader. Skulle uheldet være ude, står vi derfor klar til at hjælpe dig med udbedring af skaden. På den måde undgår du, at skaden udvikler sig til råd eller skimmelsvamp.

Vi lægger altid vægt på at lave holdbare løsninger, som indfrier dine forventninger. Derfor kan du altid regne med, at vores arbejde er af den højeste kvalitet.

Foruden at hjælpe med vandskaderne kan vi også rykke ud til opgaver, hvor der er skader på rør eller installationer. Ønsker du at komme skaderne i forkøbet, tilbyder vi også løbende service og eftersyn på dine VVS-installationer. Vi udfører alt inden for VVS, blik, gas og fjernvarme. Vi kan derfor dække lige netop dine behov.

Kontakt os

Har du fået en vandskade? Så ring til os på 38 33 11 96 eller udfyld vores kontaktformular. Så hjælper vi dig med at begrænse skaderne.

Vi kan hjælpe med at udbedre en vandskade på Frederiksberg, Vesterbro eller andre steder i Københavnsområdet. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har en vandskade, der skal udbedres.