Blikkenslager på Frederiksberg og Vesterbro

Blikkenslager – Hvad er det?

Mange mennesker har en ide om, at en blikkenslager og en VVS-installatør udfører de samme arbejdsopgaver. Det er dog ikke tilfældet. Derfor ringer mange forgæves til VVS-installatøren, når de i virkeligheden har brug for blikkenslageren – eller omvendt.

Forskellen på de to er, at en blikkenslager primært udfører blikarbejde, som bruges udendørs. Det drejer sig blandt andet om tagrender, afdækning af eksempelvis karnapper og altaner, montering af nyt tag på din carport og lignende.

En VVS-installatør tager sig derimod af indendørs arbejde i forbindelse med vand, varme og sanitet.

Har du brug for en blikkenslager på Frederiksberg?

Står du og har brug for at få udført blikarbejde? Så er du alligevel endt det rette sted.

Hos K. Holmgreen & Søn har vi nemlig en alsidig profil. Det betyder, at vi både arbejder som blikkenslager og som VVS-installatør. Det betyder, at vi altid kan dække lige netop dine behov.

Vi tilbyder alle former for blikarbejde i høj kvalitet. Med udgangspunkt i vores næsten 100 års erfaring leverer vi altid kompetente og holdbare løsninger til dig. Du kan med andre ord regne med, at vi står inde for resultatet af vores arbejde.

Fokus på dig og dine behov

Det er ikke kun i forhold til kvaliteten, vi kan stå inde for vores resultater. Vi har nemlig altid fokus på dine ønsker og behov, hvorfor vi altid lytter hertil, inden vi går i gang med arbejdet. Derfor er service også et nøgleord i vores virksomhed. Det afspejler sig i den måde, vi behandler vores kunder på – med respekt, opmærksomhed og venlighed.

Du kan derfor altid regne med, at vi indfrier dine forventninger og overholder alle aftaler.

Kontakt os

Har du et projekt, der kræver en blikkenslager? Så hjælper vi dig gerne med det. Vi dækker både Frederiksberg, Vesterbro og Hvidovre, men kører gerne til hele Storkøbenhavn, hvis du har brug for det.

Ring til os på 38 33 11 96 eller udfyld vores kontaktformular. Så udformer vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.