K. Holmgreen & Søn

Hvem er vi?

K. Holmgreen & Søn er en mindre, men effektiv VVS- og blikkenslagervirksomhed. Virksomheden blev etableret i 1918 og ejes i dag af Anders Holmgreen.

Med vores næsten 100 års erfaring, bygger vores virksomhed på nogle gamle traditioner. Det betyder, at vi altid leverer arbejdet til tiden, til den aftalte pris og til din fulde tilfredshed. Det gælder, uanset om det er VVS-, blik- eller gas-arbejde.

Vi lægger stor vægt på, at en aftale er en aftale. Det er derfor vigtigt for os at levere præcis den løsning vores kunder ønsker – såfremt det naturligvis kan lade sig gøre logistisk.

Vi har gennem årene udviklet stor erfaring med altid inden for installation, montering og reparation inden for VVS. Det medvirker til, at vi kan glæde vores kunder med gode, stabile, holdbare, fornuftige og betalelige løsninger.

 

Kvalitet og holdbare løsninger

Vores virksomhed bygger på strenge krav til vores eget arbejde. Vi leverer varen, hver eneste gang vi tager imod en opgave. Det er uhyre vigtigt for os at kunne imødekomme kunden i alle henseender.

For altid at sikre den højeste kvalitet er vi envidere medlem af TEKNIQ’s garantiordning.

Vi mener, at virksomheder kun kan overleve ved at være fleksible og servicemindede. Det er en af grundene til, at vores virksomhed stadig kører derudaf, selvom den har eksisteret siden 1918.

Godt samarbejde

Vores virksomhed er ikke kæmpestor, ligesom vi heller ikke har en kæmpe flok ansatte. Vi tror nemlig på, at vi med et mindre antal ansatte kan løfte en stor byrde, og samtidig have tillid og god kontakt i mellem de ansatte. Det betyder, at vi kan samarbejde effektivt, hurtigt og smertefrit.

Mange virksomheder lægger ikke vægt på at have gode samarbejder imellem de ansatte. Vi mener dog, at alle former for arbejde bliver optimeret, hvis man arbejder med personer, man føler sig tryg ved og kan regne med, når det brænder på. Vi lægger samtidig vægt på, at alle deler ud af deres viden med hinanden. Derfor bliver vi alle løbende bedre til de forskellige fagområder.

5 gode grunde til at vælge K. Holmgreen & Søn.

  • Opgaver leveres til tiden!
  • Stor erfaring!
  • Levering af en lang række forskellige opgaver!
  • Stort fokus på kundens tilfredshed!
  • Vi leverer varen HVER gang!

Hos K. Holmgreen & Søn er vi din lokale, og kvalitetsbevidste VVS-installatør. Vi udfører alle typer opgaver inden for både blikkenslager og VVS-faget. Vi leverer kvalitetsarbejde og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kontakt os

Skal vi udføre VVS- eller blikarbejde for dig? Så ring til os på telefon 38 33 11 96 eller udfyld vores kontaktformular. Så udformer vi et uforpligtende tilbud til dig.

Vi har kontorer centralt på Frederiksberg, så vi kan hjælpe dig, hvad enten det er på Vesterbro, Hvidovre eller andre steder i Storkøbenhavn.