Renovering af badeværelset

Giv dit badeværelse nyt liv

Trænger dit gamle badeværelse til et nyt og mere friskt udseende? Med en renovering kan selv et meget slidt og gammelt badeværelse få nyt liv, som kan holde i mange år fremover.

Hos K. Holmgreen & Søn hjælper vi dig gerne med renoveringen af dit badeværelse. Vi har næsten 100 års erfaring, hvilket betyder, at vi står klar til at levere kvalitetsbevidste og effektive løsninger. Uanset størrelsen på din opgave.

Har du i samme omgang brug for andet VVS- eller blikarbejde, kan vi også være behjælpelige hermed. Ligesom vi også kan hjælpe dig med installation af enten gas eller fjernvarme.

Mangler du inspiration?

Så hjælper vi dig gerne med både kreative ideer og forslag, med udgangspunkt i løsninger vi har lavet i lignende omgivelser.

Vi kan både udskifte toilet, bademiljø og armatur for at friske badeværelset op. Eller vi kan udskifte badeværelset helt, hvis du ønsker det. Uanset hvad, tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Samtidig sætter vi en ære i at levere lige netop det resultat, du forestiller dig.

Mangler du inspiration, bidrager vi gerne med kreative idéer til løsninger, vi har udført i lignende omgivelser.

Vi leverer varen hver gang

Hos os er det altid din tilfredshed, der er omdrejningspunktet for vores arbejde. Derfor gør vi meget ud af at ethvert samarbejde starter med en dialog, så vi kan afdække, hvilke behov og forventninger du har.

På den måde indgår vi faste aftaler om tid og pris, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter eller lignende. Det er vores vision at levere varen hver gang – og vejen derhen er en servicemindet og kvalitetsbevidst tilgang.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med renoveringen af badeværelset? Vi ser frem til at høre om dit badeværelsesprojekt. Ring til os på 38 33 11 96 eller udfyld vores kontaktformular. Så udformer vi et uforpligtende tilbud til dig.

Vi arbejder blandt andet i Frederiksberg, hvor vi vores kontor er placeret. Men vi kører naturligvis også gerne til både Hvidovre, Vesterbro eller andre steder i Storkøbenhavn.