Fjernvarme

Spar penge med fjernvarme

Du kan spare penge på opvarmning af din bolig ved at få installeret fjernvarme. Det vil sige, at fjernvarme ikke blot er en miljøvenlig løsning. Det er også en yderst økonomisk løsning. Traditionel opvarmning med for eksempel olie, el-varme eller gas er som regel dyrere end fjernvarme, hvorfor din varmeregning kan have godt af et skifte til fjernvarme.

Søger du en dygtig og erfaren VVS-installatør til at installere fjernvarme i din bolig? Hos K. Holmgreen & Søn ApS er vi eksperter i at installere fjernvarme – en energi- og miljøvenlig løsning, der kan spare dig penge på din varmeregning. Foruden installation af fjernvarme tilbyder vi renovation, vedligeholdelse og service af fjernvarmeanlæg.

Vedligeholdelse og service af dit fjernvarmeanlæg

For at sørge for, at dit fjernvarmeanlæg fungerer optimalt, er det vigtigt at sørge for at få det tjekket og kontrolleret regelmæssigt. Anlægget skal altså vedligeholdes, når det er blevet installeret, så det kan holde i mange år frem.

Hos K. Holmgreen & Søn udfører vi service og kontrol af dit fjernvarmeanlæg. På den måde er du sikker på, at anlægget virker på alle tider af døgnet.

Ordentligt håndværk til tiden

Hos K. Holmgreen & Søn har vi strenge krav til vores eget arbejde. Derfor sørger vi altid for at levere arbejde af høj kvalitet, uanset om du ønsker fjernvarme, gas, blikarbejde eller andet VVS-arbejde.

Hos os får du derfor altid et resultat, som både du og vi er tilfredse med.

Kontakt os

Har du spørgsmål til, hvordan fjernvarme kan tjene dig og din bolig i fremtiden? Eller ønsker du at få installeret fjernvarme? Så er du meget velkommen til at kontakte os på 38 33 11 96 eller udfylde vores kontaktformular. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Fra vores kontor på Frederiksberg kører vi til både Vesterbro og Hvidovre, men vi kan naturligvis køre til hele Storkøbenhavn.